Singlereizen wintersport Noorwegen

De vlucht is slechts pakweg twee uur, maar als je eenmaal aankomt in Noorwegen is het alsof je een andere wereld instapt. Een wereld van sneeuw, gletsjers en fjorden. Een wereld waar alles in het teken staat van de wintersport. Waar jij en andere leuke singles heerlijk worden verwend, en waar je je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Noorwegen heeft van alles in petto voor singles. Naast de gebruikelijke activiteiten zoals skiën en snowboarden kun je er prachtige natuurwandelingen maken (al dan niet op sneeuwschoenen) of een spannende husky safari ondernemen. Uiteraard zijn de après-ski feesten ook niet te versmaden. Het is meteen een uitstekende manier om je medesingles beter te leren kennen. Neem eens een kijkje op de site, want SinglereizenWintersport.nl heeft voor iedere alleengaande en alleenstaande een prachtige reis in de aanbieding.

Singlereis Actieve Winterreis VERRASSEND NOORWEGEN

Typische Noorse Hytte ***

Singlereis Actieve Winterreis VERRASSEND NOORWEGEN

In Noorwegen kun je eens een andere wintersport dan anders meemaken; ga mee op een sledetocht met husky’s, suis keihard naar beneden tijdens het tobogannen (sleeën), dagje skiën en ga ijsvissen op een dikke ijslaag. Lees meer.

Noorwegen | Hedmark | Sjusjoen
Vanaf
€ 0,00