Singlereizen wintersport Finland-Fins Lapland

Geniet van een unieke wintersportvakantie in het bijzondere Fins Lapland. Ontdek tijdens een van onze singlereizen de bijzondere landschappen dat Fins Lapland rijk is. 

Singlereis Avontuurlijk IN FINS LAPLAND

Accommodatie SFK ***

Singlereis Avontuurlijk IN FINS LAPLAND

Actievelingen en sneeuwliefhebbers opgelet! Er staat een bucketlist reis voor jou klaar naar Fins Lapland. Met deze reis ga je op sneeuwscootersafari, bezoek je een huskyfarm, spot je het noorderlicht en ontspan je in de spa van het hotel. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Kuusamo
Vanaf
€ 2649,00

Singlereis Actieve Winterreis IN FINS LAPLAND

Rakkavaltti Cabin ***

Singlereis Actieve Winterreis IN FINS LAPLAND

De magische winterreis in Fins Lapland laat je middels een scala aan verschillende activiteiten kennis maken met het mooie Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse groepsreis is er grote kans om het noorderlicht te zien. Leer ook de oorspronkelijke bewoners kennen en ga op expeditie met de husky's. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Levi
Vanaf
€ 0,00

Singlereis HBO+ ONTDEK FINS LAPLAND

Chalet Otsolinna ***

Singlereis HBO+ ONTDEK FINS LAPLAND

Lapland is de bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die je niet mag missen! Het bewonderen van het noorderlicht, het racen met sneeuwscooters, hiken door het prachtige Oulanka Nationaal Park en natuurlijk de husky safari! Ben jij erbij? Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Ruka
Vanaf
€ 0,00