Met de trein, de bus of het vliegtuig naar de wintersport?

Veel van de single groepsreizen op SinglereizenWintersport.nl zijn inclusief vervoer. Je gaat dan als groep per vliegtuig, trein of bus. Wil je echter liever zelf je vervoer regelen? Dat kan! Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden.

Skitrein

Skitrein

Oostenrijk is met stip de meest populaire single wintersportbestemming. Elk jaar vertrekken er duizenden singles naar dit mooie land. Doorgewinterde snowboarders, beginnende skiërs, sportieve langlaufers en fanaten van de zwarte piste: er is een hoop verkeer richting Oostenrijk. Daarom zijn er de Ski-trein Oostenrijk, de Alpen Expres en de Schnee Express. Deze speciale treinen rijden in het winterseizoen elke vrijdagavond van Nederland naar maar liefst 38 wintersportbestemmingen in Oostenrijk. Innsbrück, Wörgl, Zell am See, Landeck, Öztal, Bischofshofen voor de transfer naar de ski-oorden Fiss, Gerlos, Niederau, Sölden, Saalbach, Hinterglemm, Hopfgarten, Kaprun, Lech en nog heel veel meer.
 Uiteraard zijn deze treinen ingericht op comfort, en in de speciale barcoupé’s kun je sowieso alvast je medesingles ontmoeten. Zo begint je singlereis meteen goed! 

Nog een tip: boek eerst je singlereis voordat je een treinticket boekt! Overleg ook met je single reisorganisatie of je reis vertrekgarantie heeft, want de groepsreizen gaan alleen door als er voldoende singles meegaan. 

 

Vliegen naar de wintersport

Liever met het vliegtuig naar je single wintersportbestemming? Uiteraard zijn er meer dan genoeg vliegtuigmaatschappijen om uit te kiezen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Ryanair of Transavia.

Nog een tip: boek eerst je singlereis voordat je een vliegtuigticket boekt! Overleg ook met je single reisorganisatie of je reis vertrekgarantie heeft, want de groepsreizen gaan alleen door als er voldoende singles meegaan.

Vliegen naar de wintersport