Singlereizen Wintersport Canada

De meeste wintersportliefhebbers hebben Canada op hun bucketlist staan qua wintersportbestemmingen. Bij Singlereizenwintersport.nl begrijpen wij dit helemaal. De skigebieden zijn er prachtig, het landschap is er uitgestrekt en de sneeuw is er perfect.

Waarom zou je tien uur in de auto willen zitten als je na 10 uur vliegen ook in de Rocky Mountains kunt landen voor een bijzondere singlereis?! Sneeuwzeker is het gegarandeerd op deze grensverleggende bestemming. Zo kan de sneeuwval in het skigebied Revelstoke oplopen tot 14 meter per jaar!

Tijdens een wintersportvakantie in Canada zullen we verschillende bijzondere skigebieden aandoen. We nemen je bijvoorbeeld mee naar Sunshine Village, Lake Louise, Kicking Horse en Revelstoke. De prachtige afdalingen in deze gebieden zijn weggelegd voor de echte liefhebbers van de wintersport. Ben je op zoek naar off piste mogelijkheden? Ook dan ben je in Canada aan het juiste adres. 

 

 

 

Singlereis Skisafari Canada IN DE ROCKY MOUNTAINS

Diverse hotels Canada ***

Singlereis Skisafari Canada IN DE ROCKY MOUNTAINS

Skiën in Canada, de Rocky Mountains! Heerlijke powder snow, vette skigebieden met supertoffe pistes. Wij maken in deze rondreis een tour langs maar liefst 7 verschillende skigebieden. We pikken alle highlights eruit en reizen steeds verder de Rockies in om elke dag een nieuw avontuur te beleven! Ga je ook mee? Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 0,00