Singlereizen wintersport Frankrijk-Savoie

Wintersporten in Savoie staat eigenlijk gelijk aan wintersport in de grootste skigebieden ter wereld. In Savoie vind je namelijk de gigantische en welbekende gebieden Les Trois Vallees en Paradiski. Wil je kilometers maken tijdens je komende singlevakantie? Dan ben je in Savoie op de juiste plek. Je hoeft in deze skigebieden nooit twee keer dezelfde piste te nemen, want je kunt er onbeperkt kiezen uit de vele mogelijkheden. Ook vind je in Savoie vooral het ski-in en ski-out concept. Dat betekent dat je uit het hotel direct op de piste staat. 

Les Trois Vallees is het grootste skigebied ter wereld en ook Paradiski is gigantisch. In beide skigebieden kun je onbeperkt kilometers maken. Het maakt niet uit of je een beginnende skier/boarder bent of al vergevorderd, er zijn genoeg pistes voor iedereen. Wil jij op jouw single-reis vooral freestylen? Dan zul je je vast en zeker vermaken in een van de vele funparken die je hier kunt vinden. Wist je trouwens al dat je in Savoie ook onbeperkt off-piste routes kunt nemen?

Wil jij samen met een groep andere alleenstaanden onbeperkt kilometers maken in het heerlijke Frankrijk? Bekijk dan snel ons aanbod aan wintersportvakanties in Savoie:

Op dit moment zijn er geen wintersportreizen voor singles in Savoie gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.