SINGLEREIZEN WINTERSPORT FINLAND

In Finland zijn de winters een stuk langer dan in Nederland. Komt dat even goed uit! Zelfs tot in april kan er nog genoten worden van geweldige single wintersportvakanties. Het Finse winterlandschap biedt oneindig veel mogelijkheden. Natuurlijk zijn er de klassieke activiteiten, zoals snowboarden, skiën en langlaufen. Maar voor de single die iets écht bijzonders mee wil maken op zijn of haar wintersport, heeft Finland een aantal unieke opties. Ben je wel eens wezen sneeuw kitesurfen? Heb je al eens een husky safari gedaan, een prachtige tocht gemaakt op een sneeuwscooter of met z’n allen genoten van de magie van het Noorderlicht? In Finland kan dit, en meer! 

Met de single reizen van SinglereizenWintersport.nl ben je verzekerd van avontuur en ontspanning. Onze reisleiding zorgt ervoor dat jij en de andere singles een fantastische tijd hebben. Bekijk dus snel ons luxe aanbod, en kies de singlereis die je altijd al eens wilde ondernemen!

Singlereis Actieve Winterreis IN FINS LAPLAND

Noitalevi ***

Singlereis Actieve Winterreis IN FINS LAPLAND

De magische winterreis in Fins Lapland laat je middels een scala aan verschillende activiteiten kennis maken met het mooie Fins Lapland. Tijdens deze 8-daagse groepsreis is er grote kans om het noorderlicht te zien. Leer ook de oorspronkelijke bewoners kennen en ga op expeditie met de husky's. Lees meer.

Finland | Fins Lapland | Levi
Vanaf
€ 0,00