Singlereizen Wintersport Canada

De meeste wintersportliefhebbers hebben Canada op hun bucketlist staan qua wintersportbestemmingen. Bij Singlereizenwintersport.nl begrijpen wij dit helemaal. De skigebieden zijn er prachtig, het landschap is er uitgestrekt en de sneeuw is er perfect.

Waarom zou je tien uur in de auto willen zitten als je na 10 uur vliegen ook in de Rocky Mountains kunt landen voor een bijzondere singlereis?! Sneeuwzeker is het gegarandeerd op deze grensverleggende bestemming. Zo kan de sneeuwval in het skigebied Revelstoke oplopen tot 14 meter per jaar!

Tijdens een wintersportvakantie in Canada zullen we verschillende bijzondere skigebieden aandoen. We nemen je bijvoorbeeld mee naar Sunshine Village, Lake Louise, Kicking Horse en Revelstoke. De prachtige afdalingen in deze gebieden zijn weggelegd voor de echte liefhebbers van de wintersport. Ben je op zoek naar off piste mogelijkheden? Ook dan ben je in Canada aan het juiste adres. 

 

 

 

Singlereis Canada Ski Safari ROADTRIP IN DE ROCKY MOUNTAINS

Diverse hotels Canada ***

Singlereis Canada Ski Safari ROADTRIP IN DE ROCKY MOUNTAINS

Bereid je voor op een onvergetelijke 10-daagse Ski Safari door het winterse Canada. Deze volledig verzorgde groepsreis neemt ons mee door adembenemende landschappen en wereldberoemde nationale parken. Tijdens deze roadtrip skiën we in de meest prachtige gebieden van de Rocky Mountains. Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 0,00