Singlereizen Wintersport Canada

De meeste wintersportliefhebbers hebben Canada op hun bucketlist staan qua wintersportbestemmingen. Bij Singlereizenwintersport.nl begrijpen wij dit helemaal. De skigebieden zijn er prachtig, het landschap is er uitgestrekt en de sneeuw is er perfect.

Waarom zou je tien uur in de auto willen zitten als je na 10 uur vliegen ook in de Rocky Mountains kunt landen voor een bijzondere singlereis?! Sneeuwzeker is het gegarandeerd op deze grensverleggende bestemming. Zo kan de sneeuwval in het skigebied Revelstoke oplopen tot 14 meter per jaar!

Tijdens een wintersportvakantie in Canada zullen we verschillende bijzondere skigebieden aandoen. We nemen je bijvoorbeeld mee naar Sunshine Village, Lake Louise, Kicking Horse en Revelstoke. De prachtige afdalingen in deze gebieden zijn weggelegd voor de echte liefhebbers van de wintersport. Ben je op zoek naar off piste mogelijkheden? Ook dan ben je in Canada aan het juiste adres. 

 

 

 

Singlereis Wintersport rondreis CANADA

Diverse hotels, lodges en guesthouses ***

Singlereis Wintersport rondreis CANADA

Heb jij altijd al een exclusieve, grensverleggende wintersportvakantie willen maken? Dan is dit jouw kans. Samen met een ervaren, Nederlandse gids en 4-5 enthousiaste wintersporters naar de Rocky Mountains in Canada. Een onvergetelijke wintersportreis langs maar liefst 4 verschillende wintersportgebieden. Ga jij mee?! Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Div. plaatsen
Vanaf
€ 1750,00

Singlereis Actieve Winterreis CANADA

Hidden Ridge Resort ****

Singlereis Actieve Winterreis CANADA

Tijdens deze groepsreis kom je als winterliefhebber niets te kort: maar liefst 10 winteractiviteiten zijn inbegrepen zodat je het ultieme sprookje beleeft in Canada! We brengen een bezoek aan zowel Banff National Park als Jasper National Park en ontdekken de veelzijdigheid van de Canadese Rockies. Canada here we come! Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 2999,00

Singlereis Wintersport CANADA

Hotels Banff en Lake Louise ***

Singlereis Wintersport CANADA

Dit is je kans om je droom waar te maken om te skiën in een sprookjesachtige witte wereld! Canada is meer dan skiën in de Rockies, wat dacht je van onder andere hiken rond Lake Losie of een sleehondentocht maken, Heliskiën in Panorama, sneeuwschoenwandelen of een bezoek aan een canyon? Kortom, één groot avontuur! Lees meer.

Canada | Rocky Mountains | Banff National Park
Vanaf
€ 2399,00