WINTERSPORT VOOR ALLEENSTAANDE OUDERS

Een vakantie plannen is sowieso al een hoop gedoe, maar als alleenstaande ouder wordt het alleen maar lastiger. Een leuke locatie vinden is tot daaraan toe, maar hoe weet je zeker dat er goed voor je kinderen wordt gezorgd? Bij SinglereizenWintersport.nl nemen wij een groot deel van die last van je schouders. Op deze pagina vind je een overzicht met groepsreizen die speciaal zijn afgestemd op alleenstaande ouders en hun kind(eren). Bij deze reizen kun je er gerust op zijn dat alles tot in de puntjes is verzorgd. 

Zowel jij en je kind(eren) zullen een zorgeloze vakantie beleven! Op deze fantastische wintersportreizen is er van alles te doen. Er zijn activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen, maar ook zijn er momenten waarop jullie afzonderlijk plezier kunnen beleven. Een professioneel kidsteam vermaakt de kinderen terwijl de ouders even lekker kunnen babbelen. Lijkt je dat wat? Neem dan snel een kijkje in het overzicht, zie wat er mogelijk is en vind de ultieme vakantie voor jou en je kind(eren). Minder zorgen, meer plezier!

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Hotel Olympia '76 ***

Eenoudervakantie Sneeuwplezier IN AXAMER LIZUM

Beleef samen met je kind(eren) een gezellige vakantie in Oostenrijk! Wij nemen jullie deze winter mee naar AxamerLizum voor een voordelige wintersportvakantie. Met een hotel aan de piste, de lift op 100m, gezellige Nederlandse reisleiding die mee gaat skiën én gezellige eenoudergezinnen maken we er een groot feest van! Lees meer.

Oostenrijk | Tirol | Axamer Lizum
Vanaf
€ 849,00